Framtidens lärande -här och nu!

Eftersom jag tänkte använda denna blogg som just en loggbok för mig själv så är det ju viktigt att jag skriver ner det jag gör och har gjort. Framtidens lärande var ju ett tag sedan men jag skriver lite ändå om hur jag bidrog.

Kvällen innan var det Teachmeet på globala gymnasiet och där berättade jag om mitt romanprojekt, Den magiska dörren, som jag kört med klassen under våren.

På själva konferensen inledde jag och Martin med ett frukostseminarium om vårt arbete, arrangerat av Lärarförbundet och DIU. Mötet tycktes uppskattat av publiken och särskilt roligt för oss var att ”skriva sig till läsning”-legenden Arne Trageton satt i publiken och filmade.

Senan blev det två inspirationsmöten under dagen med det vanliga: Publicera, blogga och bara köra!

Allt som allt: Ett trevligt och lärorikt veckoslut, trots att klassen inte vann något pris i Webbstjärnan detta år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *